Frakt & Retur

Fraktpolitikk
• Internasjonal frakt håndteres av International Transport Company, innen 3-7days levering normalt.
• Dine bestillinger vil være forsikret for hele kjøpsbeløpet, og kan spores på EMS-nettsiden.
• De fleste internasjonale forsendelser sendes via DHL, hovedsakelig i detaljhandel, mens for grossistvirksomhet, vennligst kontakt oss nå. Det er derfor du kan nyte gratis frakt til Storbritannia, AU, USA, osv., Og flott rabatt som tilbyr deg av detaljhandel. Spar mer penger nå og nyt ekte helt ny kvalitet.
• Vi er en profesjonell nettverksforhandler og samarbeider med EMS som uttrykker langsiktig, fraktordre og leverer rett til døren. Pass på at du er hjemme når pakkene skal ankomme.
• Alle pakkene vil bli sendt inn i en annen boks!
Returpolitikk
• Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Alle bestilte varer her er nært til ordet her "Det du ser på vår nettside er hva du får i 7 dager". Før du nyter enkel utvekslings- og returpolitikk, må du kontakte oss med returleveringsadresse før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet.
• Alle bestilte varer er de riktige produktene du velger her. Vi lover deg riktig bestillingspakke. Så hvis du returnerer de riktige elementene for tilbakebetaling: Alle returnerte varer er gjenstand for noen restocking avgift. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.
• Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser.
• Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi sender deg til etter at du har fått tilbakemelding her!
utveksling
• Vi aksepterer utveksling av forskjellig størrelse eller farge innen 30 dager etter den opprinnelige bestillingsfristen. Ta kontakt med bestillings-IDen din, og en av våre lagmedlemmer vil hjelpe deg. Tilbakemelding nå! Hvis du ønsker å bytte ut varer til en annen stil, må du returnere varene dine for tilbakebetaling (som per returpolitikk) og legge inn en ny ordre for den stilen du foretrekker.
• Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert tilbake til deg.
• Vi dekker ikke fraktkostnaden for utveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for frakt og håndteringskostnader for frakt av de bytte varer tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.
Bestill kansellering
• Avbestilling av en bestilling må bli bedt om før bestillingen er sendt. På grunn av at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter at bestillingen er plassert, så vi ikke alltid kan kansellere en bestilling etter at den er plassert. Håper du kan forstå på dette viktige punktet. Forespørselsforespørsler etter at bestillingen er sendt, vil bli behandlet i samsvar med vår returpolitikk.
Vennlig merknad: Hvis du ikke mottok sporingsnummeret ditt innen 3 dager etter at du har bestilt, kan e-postserveren ha sett det som spam. I så fall, vennligst kontakt oss for hjelp i bestillingssporing.
Tilbake