Personvern

Personvernerklæring
Det er viktig for oss å beskytte personvernet ditt. Denne policyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og avslører personlige opplysninger du kan gi når du bruker dette nettstedet. Det er alltid ditt valg om du skal gi personlig informasjon gjennom nettstedet. Eventuell personlig informasjon du oppgir vil bli behandlet med forsiktighet, og underlagt denne policyen, vil ikke bli brukt eller avslørt på måter du ikke har samtykket til. Du kan også ekskludere visse bruksområder og opplysninger om din personlige informasjon, som forklart i denne retningslinjene.
Din samtykke
1. Ved å bruke nettstedet, signerer du ditt samtykke til vår samling, bruk og utlevering av dine personlige opplysninger i samsvar med denne policyen.
INFORMASJON AUTOMATISKT COLLECTED
2. Ikke-identifiserbar informasjon - Som mange andre nettsteder samler nettstedet automatisk visse ikke-identifiserbare opplysninger om brukere av webområdet, for eksempel IP-adressen til datamaskinen din, Internett-leverandørens IP-adresse, Datoen og klokkeslettet du får tilgang til nettstedet, Internett-adressen til nettstedet der du koblet direkte til nettstedet, operativsystemet du bruker, delene av nettstedet du besøker, leser nettsidene og bilder sett og innholdet du laster ned fra nettstedet. Denne ikke-identifiserbare informasjonen brukes til bruk av nettstedet og systemadministrasjon og for å forbedre nettstedet. Vi kan også bruke ikke-identifiserbar informasjon for å starte interaktive, real-time diskusjoner med brukere. Din ikke-identifiserbare informasjon kan bli gitt til andre og permanent arkivert for fremtidig bruk.
3. Informasjonskapsler - Nettstedet bruker informasjonskapsler, en teknologi som installerer en liten mengde informasjon på en brukers datamaskin for å tillate at nettstedet kan gjenkjenne fremtidige besøk ved hjelp av den aktuelle datamaskinen. Informasjonskapsler forbedrer brukervennligheten og bruken av nettstedet. For eksempel er informasjonen som er gitt gjennom informasjonskapsler, brukt til å gjenkjenne deg som en tidligere bruker av nettstedet, slik at du ikke trenger å legge inn dine personlige opplysninger hver gang, tilby personlig websideinnhold og informasjon for din bruk, spore aktiviteten din på Nettstedet for å svare på dine behov og på annen måte legge til rette for webområdet ditt. Du kan velge å avslå informasjonskapsler hvis nettleseren tillater det, men det kan påvirke bruken av nettstedet ditt og din evne til å få tilgang til bestemte funksjoner på nettstedet eller delta i transaksjoner via nettstedet.
4. Sporingsinformasjon - Vi kan bruke ikke-personlig informasjon til å opprette samlet sporing av informasjon om nettstedets brukerdemografi, trafikkmønstre og kjøp, og deretter gi disse rapportene til annonsører og andre. Ingen av sporingsinformasjonen i rapportene kan kobles til identitetene eller annen personlig informasjon fra enkelte brukere. Fotballfanatikere kan også koble sporingsinformasjon med personlig informasjon frivillig gitt av brukerne på nettstedet. Når en slik lenke er opprettet, blir all koblet informasjon behandlet som personlig informasjon, og vil bare bli brukt og kunngjort i samsvar med denne policyen.
Tilbake